Toimitus postiin / noutopisteeseen

Toimitusten ja niihin liittyvien palveluiden tarkat hinnat näkyvät ostoskorissa sekä maksusivulla. Toimitamme kaikki tuotteet Hollolan varastosta pääosin Postin kautta. Kaikki lähetyksemme ovat viivakoodi seurannan alaisia. Postin seurantajärjestelmän ansiosta asiakas pystyy tarkistamaan lähetyksen sijainnin. Ilmoitamme sähköpostilla kun lähetys on käsitelty ja kerromme myös lähetyksen seurantakoodin.

Toimitushinnat painoyksiköiden mukaisesti:

Kokonaispaino 0-1kg, hinta 4,95€
Kokonaispaino 1-5kg, hinta 5,95€
Kokonaispaino 5-10kg, hinta 6,95€
Kokonaispaino 10-15kg, hinta 7,95€
Kokonaispaino 15-20kg, hinta 9,95€
Kokonaispaino 20-25kg, hinta 11,95€
Kokonaispaino 25-35kg, hinta 13,95€

Huomioithan että Posti säilyttää lähetyksiä 7 päivän ajan. Pakettiautomaattilähetykset ovat noudettavissa viikon.
Jos paketin noutaa eri henkilö kuin tilauksen tekijä, matkahuolto ja posti vaativat valtakirjan sekä hakijan henkilöllisyystodistuksen lähetyksen noudettaessa. Pakettia ei muussa tapauksessa voida luovuttaa kuin paketin tiedoissa näkyvälle henkilölle.

Toimitusta tai toimitustapoja koskevissa tiedusteluissa ota ensimmäisenä yhteyttä yhteystiedot-sivun lomakkeen kautta.

Toimitusaika

Arkisin ennen klo 12.00 saapuneet tilaukset lähtevät varastoltamme pääsääntöisesti saman päivän aikana. Klo 12 jälkeen sekä viikonloppuisin saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Nouto Hollolasta

Voit noutaa tilauksesi myös toimipisteestämme Hollolasta. Nouto on mahdollista pääsääntöisesti tilauksesta seuraavana arkipäivänä klo 12 jälkeen. Vahvistamme jokaisen tilauksen valmistumisen sähköpostilla jonka jälkeen voit noutaa tilauksesi aukioloaikojemme puitteissa.

Nouto-osoite:
Macea Oy / Noutomyymälä
Nuuttilantie 32
15700 Hollola

Tarkemmat tiedot ja kartan löydät yhteystiedot-sivulta.