Ilmastointilaite 11000 BTU Alpina

359,00 

Tehokas siirrettävä lmastointilaite jopa 100m² jäähdyttämiseen. Kaukosäätö sekä 24 tunnin ajastin.

Varasto loppu

Tilaa ilmoitus kun tuotetta varastossa:

Alpinan tehokas, siirrettävä ilmastointilaite, jonka teho on 1230 wattia, ei vain tee huoneestasi mukavaa ja viileää; se voi toimia myös tuulettimena ja ilmankuivaajana/ilmanpuhdistimena. Voit esimerkiksi vaihtaa eri toimintojen välillä helposti kaukosäätimellä tai itse ilmastointilaitteen ohjauspaneelilla.

Ilmaviilentimessä on jäähdytystoiminto, tuuletin sekä kosteudenpoistaja samassa. Ilmastointilaite sopii joka kotiin, myös kerrostaloon sekä esimerkiksi toimistotiloihin. Siirrettävän ilmastointilaitteen alla on pyörät joiden avulla sitä voi siirrellä eri paikkoihin helposti. Ilmastointiyksikössä on 24 tunnin ajastin; jos et ole kotona, jäähdytyslaite kytkeytyy päälle tai pois päältä. Ohjelmien käyttäminen helppokäyttöisen kaukosäätimen avulla. Viilennyslaitteessa on digitaalinen näyttö.

Tehokas jäähdytysteho

Ilmastointilaitteen jäähdytysteho ilmaistaan ​​BTU:na. Tämän Alpinan mobiili-ilmastointilaitteen jäähdytyskapasiteetti on merkittävä, 11 000 BTU. Tämä tarkoittaa, että se soveltuu noin 20-75 m2:n tilojen jäähdyttämiseen. Tämä vaihtelee, koska tämä riippuu jäähdytettävän huoneen sijainnista ja eristystasosta. Aurinkoisessa etelässä sijaitseva tasaisen katon alla, jossa on paljon ikkunoita, vaatii enemmän jäähdytystehoa kuin hyvin eristetty huone pohjoisessa.

Ilmankuivain/ilmanpuhdistin ja tuuletin

Tässä laitteessa on 3 toimintoa. Sen lisäksi, että se toimii ilmastointilaitteena, se voi toimia myös ilmankuivaajana. Voit tehdä tämän asettamalla sen ‘DEHUM’ (‘ilmankuivaaja’) -asentoon. Se auttaa sitten vähentämään kosteusongelmia ja parantaa sisäilmaa. Liian korkea kosteus talossa voi aiheuttaa hometta, ummehtunutta hajua, kosteita huonekaluja ja kosteita pisteitä seinään. Lisäetuna on, että tässä asennossa se suodattaa myös lian ja pölyhiukkaset ilmasta ja toimii siten ilmanpuhdistimena. Se kerää veden ja puhaltaa kuivatun ilman puhtaasti takaisin huoneeseen.
‘FAN’-asennossa se siirtää ilmaa tuulettimena jäähdyttämättä tai kuivaamatta sitä erityisesti. Tässä tuuletusasennossa ilmavirtaus alentaa kuitenkin havaittua lämpötilaa.

Säätimet ja kello

Voit käyttää tätä ilmastointilaitetta kahdella tavalla: Itse ilmastointilaitteen ohjauspaneelin kautta tai mukana toimitetulla kaukosäätimellä.
Halutessasi voit ohjata sitä sängystä tai nojatuolistasi. Aseta haluttu lämpötila, valitse laitteen asento ‘mode’-painikkeella, valitse haluamasi nopeus ja aseta ajastin. Kellonaika voidaan asettaa välillä 0 – 24 tuntia ja se kytkeytyy päälle ja pois automaattisesti. Kätevä esimerkiksi, jos haluat antaa ilmastointilaitteen jäähdyttävän makuuhuoneen juuri ennen nukkumaanmenoa tai jos haluat sammuttaa sen automaattisesti nukahtamisen jälkeen.

Liikuteltava ilmastointi

Pohjassa olevat pyörät varmistavat, että voit helposti siirtää ilmastointilaitetta. Voit halutessasi joskus käyttää sitä olohuoneessa ja sitten makuuhuoneessa. Muista varmistua, että lähellä on pistorasia ja että sinun on voitava johtaa poistoletku ulos.

Säiliö ilmoituksella

Ilmastointilaitteen säiliön tilavuus on puoli litraa. Ilmastointilaitteen vesisäiliössä oleva turvakytkin ohjaa veden tasoa. Onko säiliö täynnä? Merkkivalo antaa ilmoituksen ja tiedät, että sinun on tyhjennettävä säiliö.

Tekniset tiedot:

 • Käyttöjännite 220-240v / 50Hz
 • Teho 1230 W
 • Jäähdytysteho 3,2 kW /  11 000 BTU
 • Jäähdyttää tilan jopa 100m² saakka
 • Äänitaso 65 dB
 • Koko 275 x 690 x 320 mm
 • Paino noin 21 kg
 • Energiamerkki: A 1,2 kWh / 60 minuuttia
 • Säiliön tilavuus: 0,5 litraa

Paketin sisältö:

 • Viilennyslaite 69 x 32,5 x 29 cm
 • Kuumailmaletku, ikkunan sivuletkuliitin, ilmastointiletkun liitin
 • Virtajohto
 • Kaukosäädin
 • Ohjekirja
Paino 20,99 kg (kilogramma)
Mitat 87,0 × 32,0 × 38,0 cm (senttimetri)

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Ilmastointilaite 11000 BTU Alpina Ilmastointilaite 11000 BTU Alpina
Arvostelu*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Arvostelusi
* Arvostelu on pakollinen
Nimi
* Nimi vaaditaan
Lisää valokuvia tai videota arvosteluun

Kysymykset & Vastaukset

Ei kysymyksiä vielä

Kysy kysymys

Kaupan edustaja tai muut asiakkaat tulevat vastaamaan kysymykseesi.

Kiitos kysymyksestä!

Kysymyksesi on vastaanotettu ja siihen vastataan pian. Älä lähetä samaa kysymystä uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

Lisää vastaus

Kiitos vastauksestasi!

Vastauksesi on vastaanotettu ja julkaistaan pian. Älä lähetä samaa vastausta uudelleen.

Virhe

Warning

Vastaustasi tallennettaessa tapahtui virhe. Ilmoita siitä sivuston ylläpitäjälle. Lisätietoa:

Saatat myös pitää...