Näytetään tulokset 1–30 / 259

Clementonin laajasta valikoimasta löytyvät kaikenikäisille laadukkaat palapelit.

Palapelit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ovat täydellisesti yhteensopivia. Clementoni on suunnitellut ja valmistanut korkealaatuisia palapelejä jo yli 50 vuoden ajan. He panostavat jatkuviin tuoteinnovaatioihin ja tästä hyvänä esimerkkinä Clementonin tuotekehityksessä työskentelee yli 50 nuorta osaajaa. Clementonin palapeleistä yli 60% tuotetaan edelleen Italian Recenatissa josta Clementoni on lähtöisin.

13,90

Koottava robottilelu opettaa lapselle elektroniikan alkeita.

7,90

Suloinen Mikki Hiiri ystävineen seikkailee värikkäissä palapeleissä, jotka tarjoavat varmasti jokaiselle lapselle hauskoja kasaamishetkiä.

14,90

Upea robottikäärme matelee aivan kuten oikea käärme!

34,90

Monipuolinen rakennussarja mielenkiintoisia tutkimuksia varten viihdyttää perheen nuoria!

30,90

Hauska ja viihdyttävä setti on mahtavaa puuhaa. Nyt pääset itse luomaan näyttäviä kristalleja!

30,90

Leikkisetti kemian ja fyysikan leikkimielisiin kokeisiin.

11,90

Värikäs 1500-palainen palapeli laadukkailla paloilla. Kuvassa paljon näyttäviä yksityiskohtia.

12,90

Hauskat Emojit koottavana 1000-palaisessa haastavassa palapelissä.

13,90

Valmiin palapelin mitat ovat 69 x 50 cm. Clementoni High Quality Collection on laadukas ja korkealuokkainen palapelisarja, sen palat ovat kestävää ja helposti työstettävää laatua. Kuvat palapeleissä ovat yksityiskohtaisia ja pikkutarkkoja ja ne toteutuvat myös kasatussa palapelissä.

13,90

Valmiina palapelin mitat ovat ovat 69 x 50 cm. Kuvat palapeleissä ovat yksityiskohtaisia ja pikkutarkkoja ja ne toteutuvat myös kasatussa palapelissä. Clementoni on laadukas ja korkealuokkainen palapelisarja, siinä palat ovat tasalaatuisia ja helppoja kasata.

13,90

1000 palan palapeli, minkä mitat valmiina ovat 69 x 50 cm. Clementoni High Quality Collection on laadukas ja korkealuokkainen palapelisarja, sen palat ovat kestävää ja helposti työstettävää laatua. Kuvat palapeleissä ovat yksityiskohtaisia ja pikkutarkkoja ja ne toteutuvat myös kasatussa palapelissä.

14,90

Ihastuttava 1000-palainen panorama -palapeli Marvel-universumista tunnetuilla hahmoilla. Kuvat palapeleissä ovat yksityiskohtaisia ja pikkutarkkoja ja ne toteutuvat myös kasatussa palapelissä.

9,90

Kuvat palapeleissä ovat yksityiskohtaisia ja pikkutarkkoja ja ne toteutuvat myös kasatussa palapelissä. Clementoni HQC on laadukas ja korkealuokkainen palapelisarja, siinä palat ovat tasalaatuisia ja helppoja kasata

9,90

Kuvat Clementonin palapeleissä ovat yksityiskohtaisia ja pikkutarkkoja ja ne toteutuvat myös kasatussa palapelissä. Clementoni HQC on laadukas ja korkealuokkainen palapelisarja, siinä palat ovat tasalaatuisia ja helppoja kasata.

9,90

Kaikkien aikojen kauhuelokuvat nyt koottuna yhteen 1000 -palan palapeliin. Kuvassa upeat, värikkäät leffajulisteet menneiltä ajoilta. Paluu menneisiin elokuviin ja tunnelmaan onnistuu tämän palapelin myötä.

9,90

Upea Lofoottien saariryhmä aiheena tässä tunnelmallisessa 1000 palan palapelissä. Kuvat palapeleissä ovat yksityiskohtaisia ja pikkutarkkoja ja ne toteutuvat myös kasatussa palapelissä. Clementoni HQC on laadukas ja korkealuokkainen palapelisarja, siinä palat ovat tasalaatuisia ja helppoja kasata.

14,90

Clementonin upeassa 1000 palan panorama -palapelissä suosikkisarja The Witcherin kuuluisat hahmot.

14,90

Clementonin upeassa panorama -palapelissä suosikkisarja Game of Thronesin kuuluisat hahmot.

12,90

1000-palainen Frendit-palapeli tarjoaa kaikille miellyttäviä kasaamishetkiä vieden mukanaan Frendien huumorinhöystöiseen maailmaan.

12,90

1000-palainen Harry Potter aiheinen palapeli, jossa kuvattuna melkein kaikki sarjan suosituimmat hahmot.

14,90

1000 -palainen Disney panorama - palapeli, jossa tuttuja Ankkalinnan hahmoja sekä paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia.

7,90

Kaikkien aikojen romanttiset elokuvat nyt koottuna yhteen 1000 -palan palapeliin. Kuvassa upeiden elokuvajulisteiden kirjo menneiltä ajoilta. Paluu menneisiin elokuviin ja tunnelmaan onnistuu tämän palapelin myötä.

9,90

500-palainen palapeli fantasiasarja Game of Thrones -kuvalla viihdyttäviin kasaushetkiin.

9,90

Harry Potter elokuvista tunnettut hahmot 1000-palaisen palapelin muodossa. Yhdistä laadukkaat palat ja ylläty lopputuloksesta.

17,90

Metsän eläimet ovat kokoontuneet yhteen tässä värikkäässä palapelin kuvassa. 2000 palan palapelissä riittää kasattavaa niin vanhemmalle kuin nuoremmallekin kokoojalle.

10,90

104-palainen väritettävä kaksipuoleinen Clementoni-palapeli lapsille ihastuttavalla suosikkikuvalla. Räväkkä pikkutyttö Peppi Pitkätossu seikkailee tässä 104 palan kirkasvärisessä palapelissä

4,90

Räväkkä pikkutyttö Peppi Pitkätossu seikkailee tässä 30 palan kirkasvärisessä palapelissä

28,90

Todellisen Harry Potter -fanin keräilykohde joka haastaa kasaajansa. Clementoni-palapelit tunnetaan upeista kuvistaan ja täydellisesti toisiinsa sopivista paloista sekä korkealaatuisista materiaaleista. Kauniit kuvat sopivat myös kehystettäväksi sisustustauluksi. Palapelissä on upeita, erilaisia värisävyjä ja valmis palapeli näyttää yksityiskohtineen upealta.

12,90

Upeilla väreillä oleva 1000-palainen palapeli laadukkailla paloilla. Valmiissa palapelissä on hieno spiraalimainen kuvio kukilla täytettynä

12,90

Kaikkien suosikki supersankari Batman seikkailee tässä 1000 -palan palapelissä.