Näytetään kaikki 11 tulosta

Näytetään kaikki 11 tulosta

14,90 

Liu’uta kiekko laukaisimelle ja ammu! Tähtää tarkasti, pelilaudassa on kiekonmentävä aukko ja vastustajasi yrittää samaa kuin sinä. Voittaja on se, joka ensimmäisenä tyhjentää oman puolensa kiekoista.

10,90 

Klassikkopeli, jossa tarkoituksena on kuljettaa teräksinen kuula labyrintin läpi pudottamatta sitä matkalla oleviin reikiin.

29,95 

Pelaa yhdessä tai yksin, naruun kiinnitetty pallo pysyy aina hallussa eikä karkaa omille teilleen. Sisältää 166 cm tangon, pallon ja 2 mailaa.

11,90 

Arcon lautapelikuutio kätkee sisälleen useita klassisia lautapelejä: shakki, tammi, kiinalainen tammi, backgammon, ristinolla ja jätkänshakki.

Lautapelit

Domino-peli musta

4,90 

Pelin tarkoitus on saada kädessä olevat dominopalikat ts.kortit pois pöydälle. Kortit laitetaan peräkkäin ketjuksi, siten että samat kuviot tulevat vastakkain. Jos kädessä on parikortti (6-6, 4-4), se asetetaan poikittain, ja pelaaja saa halutessaan laittaa ylimääräisen lisäkortin. Lisäsäännöillä pelistä on useita erilaisia muunnelmia.

Lautapelit

Mikado peli 50cm

7,90 

Sorminäppäryyttä, keskittymistä ja koordinaatiota kehittävä koko perheen ajanvietepeli 50cm pitkillä pelitikuilla.

7,95 

Haasta kaverisi hauskaan kisaan ja kerää pisteitä heittämällä frisbeetä numerokiekkoihin.

8,95 

Salkotennis on väsymätön harjoituskumppani tulevaisuuden tennistähdille ja kompakti väline kokoperheen pihaleikkeihin. Pelaa yhdessä tai yksin, naruun kiinnitetty pallo pysyy aina hallussa eikä karkaa omille teilleen.

24,95 

Metallirunkoinen jalkapallomaali 182 x 122 x 61 cm

0,95 

Texas Hold'em teemaiset pelikortit ja -merkit sekä dealer nappi edullisesti.

19,95 

Sulkapallo välineet neljälle pelaajalle, sisältää 4 mailaa, 3 sulkapallo, peliverkon, tolpat ja rajanauhan.