Yleisimmin kysytyt kysymykset

Tutustu yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin ja vastauksiin ennen kyselyn lähettämistä. Useat asiat selviävät nopeasti ja helposti.

Mitkä ovat tuotteiden toimituskulut?

Toimituskulut määräytyvät tuotteen painon ja pituuden mukaan. Jos tilaat useamman tuotteen määräytyy toimituskulut koko tilauksen painon ja pituuden mukaan. Tilauksesi toimituskulut näet ostoskorissa. Voit myös vaihtoehtoisesti noutaa tilauksesi myymälästämme Hollolasta.

Miten voin maksaa tilaukseni?

Verkkokaupassamme on käytössä monipuoliset maksutavat. Maksunvälittäjinä toimivat Klarna sekä PayTrail Oyj, joka tarjoaa kaikki yleisimmät pankki- ja luottokorttimaksu sekä eri pankkien verkkomaksut. Y-tunnuksen omaaville yrityksille ja yhteisöille tarjoamme myös ennakkolaskutus maksutavan.

Kuinka kauan tilaukseni toimitus kestää?

Pyrimme käsittelemään tilaukset arkisin aina 24h kuluessa tilauksesta. Kuljetuksessa kestää keskimäärin 1-3 vuorokautta. Yksittäisissä tuotteissa tai tilauksissa saattaa kestää kauemmin. Olemme yhteydessä asiakkaaseen jos tilauksen toimitus viivästyy huomattavasti.

Onko ostaminen turvallista?

Macean verkkokauppa ja siihen liittyvä maksuliikenne on suojattu kaikilta osin. Käytämme verkkomaksuissa vahvaa tunnistautumista sekä kaikki tietoliikenne käyttää korkealuokkaista SSL-salausta ja on siten erittäin turvallista.

Mitä tapahtuu kun olen tehnyt tilauksen?

Tilauksen hyväksymisen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tämän jälkeen varastollamme pakataan tilauksesi ja saat erillisen sähköpostin kun tilaus on lähtenyt. Samassa sähköpostissa saat myös seurantakoodin jolla voit seurata tilauksen kulkua.

Saanko tilauksestani kuitin?

Tilauksen hyväksymisen jälkeen sähköpostiisi toimitetaan tilausvahvistus ja kuitti ostosta.

Kuinka toimin kun haluan palauttaa tai reklamoida tuotteen?

Tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus. Käsittelemme palautukset ja reklamaatiot lomakkeen kautta. Täyttämällä lomakkeen alla olevasta linkistä, se ohjautuu asiakaspalvelumme käsiteltäväksi. Asiakaspalvelumme lähettää teille palautusohjeet ja muun tarpeellisen tiedon. Huom! Pidätämme palautuksista toimitus- ja palautuskulut.

Täältä pääset lomakkeelle.

Henkilökunta

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Tuotetiedusteluihin ja verkkokaupan käyttöön liittyvissä tiedusteluissa palvelemme puhelimitse arkisin klo 9-16 numerossa 0102018130

Lähetä meille sähköpostia

Ensisijaisesti suosittelemme ottamaan yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Voit lähettää meille myös suoraan sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@macea.fi

Macea Machinery konemyynnin yhteystiedot löytyvät täältä!