Nuuttilantie 32, 15700 Hollola

Myymälä avoinna:
Ma-Pe 09.00-16.00, La 09.00-14.00

Yleisimmin kysytyt kysymykset

Tutustu yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin ja vastauksiin ennen kyselyn lähettämistä. Useat asiat selviävät nopeasti ja helposti.

Toimituskulut määräytyvät tuotteen painon ja pituuden mukaan. Jos tilaat useamman tuotteen määräytyy toimituskulut koko tilauksen painon ja pituuden mukaan. Tilauksesi toimituskulut näet ostoskorissa. Voit myös vaihtoehtoisesti noutaa tilauksesi myymälästämme Hollolasta.

Verkkokaupassamme on käytössä monipuoliset maksutavat. Maksunvälittäjinä toimivat Klarna sekä PayTrail Oyj, joka tarjoaa kaikki yleisimmät pankki- ja luottokorttimaksu sekä eri pankkien verkkomaksut. Y-tunnuksen omaaville yrityksille ja yhteisöille tarjoamme myös ennakkolaskutus maksutavan.

Pyrimme käsittelemään tilaukset arkisin aina 24h kuluessa tilauksesta. Kuljetuksessa kestää keskimäärin 1-3 vuorokautta. Yksittäisissä tuotteissa tai tilauksissa saattaa kestää kauemmin. Olemme yhteydessä asiakkaaseen jos tilauksen toimitus viivästyy huomattavasti.

Macean verkkokauppa ja siihen liittyvä maksuliikenne on suojattu kaikilta osin. Käytämme verkkomaksuissa vahvaa tunnistautumista sekä kaikki tietoliikenne käyttää korkealuokkaista SSL-salausta ja on siten erittäin turvallista.

Tilauksen hyväksymisen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tämän jälkeen varastollamme pakataan tilauksesi ja saat erillisen sähköpostin kun tilaus on lähtenyt. Samassa sähköpostissa saat myös seurantakoodin jolla voit seurata tilauksen kulkua.

Tilauksen hyväksymisen jälkeen sähköpostiisi toimitetaan tilausvahvistus ja kuitti ostosta.

Tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus. Käsittelemme palautukset ja reklamaatiot lomakkeen kautta. Täyttämällä lomakkeen alla olevasta linkistä, se ohjautuu asiakaspalvelumme käsiteltäväksi. Asiakaspalvelumme lähettää teille palautusohjeet ja muun tarpeellisen tiedon.
Huom! Pidätämme palautuksista toimitus- ja palautuskulut.

Täältä pääset lomakkeelle.

Henkilökunta

Toni Wessman
Verkkokauppapäällikkö

Rosa Kokko
Verkkokauppa-asiantuntija

Jenny kakko
Asiakaspalveluvastaava

Soita verkkokaupan asiakaspalveluun

Tuotetiedusteluihin ja verkkokaupan käyttöön liittyvissä tiedusteluissa palvelemme puhelimitse arkisin klo 9-16 numerossa 010 201 8130

Huom! Emme käsittele reklamaatioasioita puhelimitse. Lähetä reklamaatio lomakkeen kautta: https://www.macea.fi/reklamaatio

Laskuihin ja maksuihin liittyvät tiedustelut ensisijaisesti maksunvälittäjän asiakaspalvelusta:

Paytrail asiakaspalvelu: 020 718 1830
Klarna asiakaspalvelu: 09 425 99 771

Lähetä meille sähköpostia

Ensisijaisesti suosittelemme ottamaan yhteyttä yhteydenottolomakkeella.
Voit lähettää meille myös suoraan sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@macea.fi

Macea Machinery konemyynnin yhteystiedot löytyvät täältä!

Macea Cars automyynnin yhteystiedot löytyvät täältä!