Hydrauliprässi 20t

749,00 

20t hydrauliprässi on ihanteellinen valinta korjaamoille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan puristimen monenlaisiin eri tehtäviin. Kestävä rakenne ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä ehdottoman työkalun korjaamoille.

Vain 2 varastossa

Katso toimituskulut

Hydrauliprässi 20t

Hydrauliprässi joka on suunniteltu autokorjaamoille, kuorma-autokorjaamoille, maatalouskoneiden korjaamoille, ajoneuvoyrityksille ja teollisuuden korjaamoille, joissa tarvitaan puristamista, taivuttamista, suoristamista ja muotoilua. Tyypillisiä käyttökohteita ovat vaihdettavien ja poistettavien vaihteiston laakerien, akselilaakerien, voimanohjauspumpun laakerien, tiivisteiden, ristikkojen ja muiden osien asennus ja poisto.

Ominaisuudet:

 • Raskaasta teräksestä valmistettu kestävä H-muotoinen runko, joka on rakennettu tarkkojen laatu- ja kestävyysstandardien mukaisesti.
 • Lyijytön maalipinnoite levitetään perusteellisen kemiallisen pesun jälkeen varmistaakseen pitkäkestoisen lopputuloksen ja auttaakseen ehkäisemään ruostetta.
 • Maalipinta on öljyä, rasvaa ja likaa hylkivä, mikä helpottaa puhdistusta.
 • Laadukas suuri halkaisijainen hydraulinen terässylinteriyksikkö johtaa matalampaan tarvittavaan öljynpaineeseen kuorman nostamiseksi, mikä auttaa vähentämään kulumista ja pidentämään käyttöikää.
 • Mäntätanko on käsitelty ja kiilloitettu estämään hankautumista.
 • Mäntätankoon käytetään Y-tyyppistä polyuretaanitiivisterengasta varmistamaan, ettei kuorma putoa hitaasti tai ohita öljyn virtausta.
 • Hydrauliikka toimii laadukkaalla öljyllä, joka tarjoaa paremman korroosionkestävyyden ja korkean/alhaisen lämpötilan joustavuuden, mahdollistaen laitteen käytön lämpötilojen 4-40 °C välillä
 • Mukana on pitkä kahva pumpun vaivatonta käyttöä varten.

Tekniset tiedot:

 • Kapasiteetti: 20 t
 • Iskunpituus: 175 mm
 • Maksimi työskentely leveys: 770 mm

Huomioitavaa:

Jos käytät ja huollat laitteistoa oikein, se palvelee sinua monien vuosien ajan. Noudata huoltomääräyksiä tarkasti pitääksesi laitteesi hyvässä käyttökunnossa. Älä koskaan suorita mitään huoltotoimenpiteitä laitteelle, kun se on kuormitettuna.

Puhdistus

Jos laitteen liikkuvat osat ovat tukossa, käytä puhdistusliuotinta tai muuta hyvää rasvanpoistoainetta laitteen puhdistamiseen. Poista olemassa oleva ruoste tunkeutuvalla voiteluaineella.

Säilytys:

 • Työnnä työntövarsi täysin takaisin käytön jälkeen
 • Aseta kahva pystysuoraan asentoon
 • Säilytä kuivassa paikassa, mieluiten sisätiloissa

Huomio: Jos puristinta säilytetään ulkona, muista voidella kaikki osat ennen ja jälkeen käytön varmistaaksesi, että puristin pysyy hyvässä käyttökunnossa.

Tämä laite on ihanteellinen valinta korjaamoille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan puristimen monenlaisiin eri tehtäviin. Kestävä rakenne ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä ehdottoman työkalun korjaamoille.

Paino 98,0 kg (kilogramma)
Mitat 28,0 × 70,0 × 169,0 cm (senttimetri)

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Hydrauliprässi 20t Hydrauliprässi 20t
Arvostelu*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Arvostelusi
* Arvostelu on pakollinen
Nimi
* Nimi vaaditaan
Lisää valokuvia tai videota arvosteluun

Kysymykset & Vastaukset

Ei kysymyksiä vielä

Kysy kysymys

Kaupan edustaja tai muut asiakkaat tulevat vastaamaan kysymykseesi.

Kiitos kysymyksestä!

Kysymyksesi on vastaanotettu ja siihen vastataan pian. Älä lähetä samaa kysymystä uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

Lisää vastaus

Kiitos vastauksestasi!

Vastauksesi on vastaanotettu ja julkaistaan pian. Älä lähetä samaa vastausta uudelleen.

Virhe

Warning

Vastaustasi tallennettaessa tapahtui virhe. Ilmoita siitä sivuston ylläpitäjälle. Lisätietoa: